Afspraken

Behandelingen gebeuren uitsluitend op afspraak. U kan telefonisch een afspraak maken op het nummer 0471/87.18.93 of mailen naar info@celinecharlier.be. Gelieve steeds tijdig aanwezig te zijn op uw afspraak. Indien u te laat bent kan de behandeling niet langer duren. Bij het niet afbellen van de afspraak, zal de consultatie aangerekend worden.

Tarieven

Als geconventioneerd kinesitherapeut wordt er gewerkt met de officiële tarieven die het RIZIV oplegt. De terugbetaling verloopt via uw mutualiteit, hoeveel u terugkrijgt hangt af van uw ziektebeeld en uw sociaal statuut.

Samen zoeken we naar een optimale behandeling om jouw probleem op te lossen.

Wie is Céline Charlier?

Ik ben in 2008 afgestudeerd als licentiaat of master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de Universiteit Gent. Naast het regelmatig volgen van congressen en bijscholingen om up to date te blijven ben ik bestuurslid van de lokale kinekring Ronse – Oudenaarde, nl. kinekring Vlaamse Ardennen. Hoewel mijn praktijk een algemene kinesitherapiepraktijk is, is mijn interesse doorheen de jaren gegroeid voor bekkenbodemproblematiek en perinatale begeleiding. Ik behaalde dan ook een bijzondere bekwaamheid in deze materie. Door mijn eigen interesse in sport en beweging, probeer ik ook een aangename sfeer te creëren voor mensen die onder persoonlijke begeleiding wensen te bewegen, zowel perinataal als tijdens een revalidatie (oncologische revalidatie, cardiale revalidatie,…).